questions

Ușile Gradde sunt fabricate în Germania, ceea ce garantează o calitate ridicată a produsului.

Da, pentru că foaia de ușă are canat iar broasca și balamale sunt montate în fabrică, respectiv, direcția de deschidere este spre stânga sau dreapta. Marginea cu cant este rotunjită și se sprijină pe garnitura tocului, care ajută la o mai bună aderență și, prin urmare, închiderea este mai bună și ușoară.

Gradde 10_small

Montare ușilor de interior Gradde nu necesită cunoștințe aprofundate în domeniu, în cazul în care gaura în perete este cea potrivită pentru ușă. Montajul poate fi realizat de către orice persoană cu cunoștințe tehnice minime.

Tocul este reglabil pe o parte, dimensiunea poate fi ajustată cu până la ± 20 mm. Grosimea maximă a zidului care se poate acoperi de toc este de până la 340 mm.

Foaia de ușă este cu cadru din HDF și plăci HDF, structura foii de ușă este celulară.

Gradde 02_small

Da, dacă umiditatea relativă a mediului în care este montată ușa nu depășește de la 50 la 70%.

Finisajul Graddex este mult mai rezistent decât furnirul natural. Are proprietăți mai bune, cum ar fi rezistența la zgâriere și poate fi utilizat la o umiditate mai ridicată. Mai mult decât atât, la acoperirea Graddex nu se observă factorul de îmbătrânire. Acest lucru face ca ușile Gradde să fie potrivite pentru zone, cum ar fi baie și toaletă. Finisajul Graddex îmbracă foaia de ușă complet, fără margini. Astfel, ea devine mai durabilă decât ușile cu finisaj convențional, la care există margini.

Ușile Gradde sunt cu 3 balamale reglabile, care pot fi reglate pe partea tocului și pe partea foii de ușă, pentru această operațiune nu sunt aptitudini tehnice speciale.

În cazul în care nu puteți găsi răspuns la întrebarea dvs., puteți întreba aici.